Blog is on pause, but please do enjoy my tweets :)

Linja Designin tuotemuotoilu SWECO PICille

"SWECO PIC JA LINJA DESIGN JÄRJESTELEVÄT MUOTOILUALAA
LINJA DESIGN KESKITTYY OHJELMISTOJEN MUOTOILUUN
SWECO PIC VAHVISTAA TUOTEMUOTOILUAAN

SWECO PIC Oy ja Linja Design Oy ovat sopineet Linja Designin tuotemuotoiluliiketoiminnan myynnistä SWECO PIC:lle. Kauppa astuu voimaan 1.9.2006 ja sen myötä SWECO PIC:stä tulee Suomen suurimpia teollisen muotoilun palveluyrityksiä.

Järjestely tiivistää SWECO PIC:n ja Linja Designin yhteistyötä entisestään ja vahvistaa sekä Linja Designin ohjelmistojen muotoilun että SWECO PIC:n tuotemuotoilun kehittymistä jatkossa.

"Haluamme olla edelläkävijä - insinööritoimisto, joka tarjoaa integroituja tuotekehityspalveluja sekä muotoilupalveluja teollisuudelle. Palveluksessamme on lähes 300 tuotekehityksen eri osa-alueiden, mekaniikan, automaation, elektroniikan ja muotoilun, asiantuntijaa."

SWECO-konserni on johtava suunnittelualan asiantuntijayritys Pohjoismaissa. SWECOn päätoiminta-alueet ovat teollisuus, infrastruktuuri, ympäristötekniikka ja arkkitehtuuri. Konserni toimii kahdeksassa maassa, sen palveluksessa on 3.700 henkilöä ja kokonaisliikevaihto vuonna 2005 oli 360 milj. euroa. SWECOn osakkeet noteerataan Tukholman pörssin O-listalla."

No comments: